Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yemiş yemek

Rüyada yeşil yemiş yemek

Rüyada yeşil yemiş yemek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, kendini yiyip bitireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kısmetlerin azalacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yemiş yemek gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız jestler veya yardımlar diğerlerinin gözünde değer kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada yeşil yemiş yemek geçiminin kolaylaşacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil yemiş görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan yemiş yemek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yemiş yemek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada taze yemiş yemek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına alamet eder.

Rüyada frenk yemişi yemek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, çıkış yolları bulacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına işarettir.

Rüyada yemiş yemek görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına inanılır.

Rüyada kabuklu yemiş görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, çok başarılı adımlar atacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments