Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemiş yemek görmek

Rüyada yemiş yemek görmek

Rüyada yemiş yemek görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yemiş yemek gördüyseniz:

  • Bir kimseye yabancılaşabilir, ayrılabilirsiniz.

Rüyada ağaçtan yemiş yemek evdeki birinin yolculuk yapacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemiş yemek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemiş yemek görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada frenk yemişi yemek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada taze yemiş yemek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil yemiş yemek daha fazla kazanç getireceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yemiş toplamak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına delalet eder.

Rüyada siyah yemiş görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hanenizde bolluk olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments