Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemiş yaprağı görmek

Rüyada yemiş yaprağı görmek

Rüyada yemiş yaprağı görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, mutlu ilişkiler kuracağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yemiş yaprağı gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada yemiş yaprağı görmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemiş toplamak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan yemiş yemek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil yemiş görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan yemiş toplamak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemiş ağacı dikmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, endişeli durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada frenk yemişi yemek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına inanılır.

Rüyada yeşil yemiş yemek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments