Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemiş ağacı dikmek

Rüyada yemiş ağacı dikmek

Rüyada yemiş ağacı dikmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, şansın çalışmaya başlayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Rüyada yemiş ağacı dikmek gördüyseniz:

  • Bazı anılar geçmişte kalan kişileri ya da olayları hatırlamanıza neden olabilir.

Rüyada yemiş ağacı dikmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına yorulur.

Rüyada ağaçtan yemiş yemek bazı adımlar atacağına, esenlik bulacağına, yönetici makamına geleceğine yorulur.

Rüyada yemiş ağacına çıkmak mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemiş ağacı görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına yorulur.

Rüyada ağaçta yemiş görmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, yeteneklerini geliştirmeye yorulur.

Rüyada ağaçtan yemiş toplamak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan yemiş koparmak iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil yemiş görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments