Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yemek yemesini görmek

Rüyada ölünün yemek yemesini görmek

Rüyada ölünün yemek yemesini görmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün yemek yemesini gördüyseniz:

  • Lehinize bazı gelişmeler sevindirici olabilir.

Rüyada ölünün yemek yemesini görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine yorulur.

Rüyada yemek yemeye çalışmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemek yememek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, dertlerine derman bulacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemeği yememek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada yeme yemek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada yemek yemeye gitmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, rızık elde edeceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına delalettir.

Rüyada yemek görüp yememek hayallerini sürekli erteleyeceğine, stresten uzaklaşılacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ölü yemeği yapmak bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments