Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeme yemek

Rüyada yeme yemek

Rüyada yeme yemek gösterilen sabrın tükeneceğine, yenisinin başlayacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, yalan söylemeyeceğine, refah içinde olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeme yemek gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizin bilincinde olun, kararlı bir şekilde hareket edin.

Rüyada yemeği yememek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yemek yememek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine yorulur.

Rüyada yemek görüp yememek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yemek yemeye çalışmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeme yemek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yemek yemeye gitmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, stres içinde günler geçireceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün yemek yemesini görmek planların sarkacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, biraz olsun hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin fare yemesini görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, güzel bir hayatı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments