Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek yememek

Rüyada yemek yememek

Rüyada yemek yememek mal mülk edineceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, sadece kendisini düşüneceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada yemek yememek gördüyseniz:

  • Şikayet etmek işleri karıştıracaktır, ince davranmanızda fayda var.

Rüyada yemek yemeye gitmek gönül hoşluğu içinde olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada yemek görüp yememek rahatsızlık vereceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada yemek yemeye çalışmak böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada yemek yememek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemeği yememek zafer ve zenginlik getireceğine, mutlu günler yaşanacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeme yemek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün yemek yemesini görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına alamet eder.

Rüyada tavuk yememek zahmete ve çileye düşeceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments