Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek yapmaya çalışmak

Rüyada yemek yapmaya çalışmak

Rüyada yemek yapmaya çalışmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, dünya malı elde edeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, huzurunun yerinde olacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, başarılarının azalacağına inanılır.

Rüyada yemek yapmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmanız durumunda keyifli aktiviteler söz konusu olabilir.

Rüyada yemek yemeye çalışmak herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine inanılır.

Rüyada yemek yapmaya çalışmak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada eve girmeye çalışmak hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine alamet eder.

Rüyada iş çalışmak dertlerine derman bulacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına işaret eder.

Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrebi öldürmeye çalışmak insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasını öldürmeye çalışmak çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyü bozmaya çalışmak zarar edilen bir dönemin biteceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments