Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek yemeye gitmek

Rüyada yemek yemeye gitmek

Rüyada yemek yemeye gitmek atılan adımların zarar vereceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada yemek yemeye gitmek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren, aşırı harcamalara meyilli olan veya bazı şeyleri fazla hafife alan bir kişiyle yaşanacak problemler duygusal kararlar almanıza neden olabilir.

Rüyada yemek yemeye gitmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet eder.

Rüyada yemenue gitmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, çok sevileceğine delalettir.

Rüyada tatlı yemeye gitmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık yemeye gitmek insanları kıracağına, üzeceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemek yemeye çalışmak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, verilen emeklerin heba olacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemeği yememek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına yorulur.

Rüyada ölünün yemek yemesini görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemek görüp yememek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments