Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta görüp yememek

Rüyada pasta görüp yememek

Rüyada pasta görüp yememek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, beddua ve ah alacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına işaret eder.

Rüyada pasta görüp yememek gördüyseniz:

  • Ani hareketlere bağlı sakarlıklara dikkat etmeli, ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada pasta görüp yememek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı görüp yememek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, umutlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemek görüp yememek namaz kılacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin yemi görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada tarlada yemlik toplamak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuzuya yem vermek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemek yememek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemen görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments