Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı görüp yememek

Rüyada tatlı görüp yememek

Rüyada tatlı görüp yememek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kalbini kıracağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına inanılır.

Rüyada tatlı görüp yememek gördüyseniz:

  • Kültürel etkinliklere katılmanız mümkün.

Rüyada tatlı görüp yememek neşeli bir hayat süreceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, güven kaybına uğrayacağına inanılır.

Rüyada pasta görüp yememek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, canını ve malını garanti altına alacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine delalet eder.

Rüyada yemek görüp yememek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tatlı yememek kazancının her geçen gün artacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatlı yemeye gitmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına inanılır.

Rüyada tatlı yemeyi görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, statü atlayacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı görüp yemek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, bereket ve zenginlik olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuklar yem vermek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments