Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yem yiyen kuşlar görmek

Rüyada yem yiyen kuşlar görmek

Rüyada yem yiyen kuşlar görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, kazancının da aynı oranda artacağına alamet eder.

Rüyada yem yiyen kuşlar gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız sadece hayal seviyesinde kalabilir.

Rüyada yem yiyen kuşlar görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuşa yem vermek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kuşlara yem atmak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada kedinin kuşu yemesi görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, vaaz ve nasihate, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine delalet eder.

Rüyada yemek yememek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık yemeye gitmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, daha çok dünya malı edineceğine, her zaman hak ettiğini alacağına delalet eder.

Rüyada dondurma yememek böylece yüzünün güleceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments