Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin kuşu yemesi görmek

Rüyada kedinin kuşu yemesi görmek

Rüyada kedinin kuşu yemesi görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, bereketli işler yapacağına işarettir.

Rüyada kedinin kuşu yemesi gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz.

Rüyada kedinin kuşu yemesi görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına alamet eder.

Rüyada kuşa yem vermek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuşlara yem atmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada yem yiyen kuşlar görmek daha rahat bir nefes alacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kedilere yem vermek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada kedinin fareyi yemesini görmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına yorulur.

Rüyada kediye yem vermek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments