Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşa yem vermek

Rüyada kuşa yem vermek

Rüyada kuşa yem vermek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, geniş bir ev satın alacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalet eder.

Rüyada kuşa yem vermek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren somut çalışmalar yapabilirsiniz.

Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yem yiyen kuşlar görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin kuşu yemesi görmek kızı olanların da gelin edeceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına işaret eder.

Rüyada kuşa yem vermek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine işaret etmektedir.

Rüyada kuşlara yem atmak ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçelere yem vermek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada tatlı yemeye gitmek başına türlü işler geleceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına inanılır.

Rüyada balıklara yem verdiğini görmek borçlarının da kapanacağına, dertleri biteceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments