Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenlerini görmek

Rüyada yeğenlerini görmek

Rüyada yeğenlerini görmek büyük miktarda para kazanılacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, huzurlu hissedileceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeğenlerini gördüyseniz:

  • Fazla derinlemesine bilmediğiniz konularda iddalı olmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada yeğeninin evlendiğini görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işarettir.

Rüyada kendi yeğenini görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, başarısızlıklara düşeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeğeni ölmüş görmek yüzünün de güleceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada yeğenin doğduğunu görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kendini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğeni görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeğeninin düştüğünü görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeğenlerimi görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına delalettir.

Rüyada ölen yeğenini görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments