Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen yeğenini görmek

Rüyada ölen yeğenini görmek

Rüyada ölen yeğenini görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölen yeğenini gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken birçok şey olmasına rağmen tembeliğiniz baskın çıkabilir.

Rüyada yeğeni ağlarken görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş yeğeni görmek gelirinin eksileceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeğeni kaybetmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına delalettir.

Rüyada yeğeninin öldüğünü görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına delalettir.

Rüyada yeğeni ölmüş görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada yeğen görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeğen kaybetmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada abla ve yeğen görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, kırgınlıkların sona ereceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments