Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğeninin evlendiğini görmek

Rüyada yeğeninin evlendiğini görmek

Rüyada yeğeninin evlendiğini görmek çok başarılı olunacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeğeninin evlendiğini gördüyseniz:

  • Karar verirken acele etmeyin.

Rüyada yeğeninin evlendiğini görmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Rüyada yeğeniyle evlendiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, yokluk çekeceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine işarettir.

Rüyada yeğeniyle evlenmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeğenle evlenmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yeğenin evlendiğini görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine inanılır.

Rüyada yeğenimin evlendiğini görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yeğenimi hamile görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeğenin öldüğünü görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments