Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenlerimi görmek

Rüyada yeğenlerimi görmek

Rüyada yeğenlerimi görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına işarettir.

Rüyada yeğenlerimi gördüyseniz:

  • İş ilişkileriniz sizi bile şaşırtacak derecede düzelebilir.

Rüyada yeğeninin görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğenimi hasta görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada yeğenin evlendiğini görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada yeğenine tokat atmak dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine işarettir.

Rüyada yeğen öpmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, işini layığı ile yerine getireceğine işarettir.

Rüyada yeğen dövmek çok büyük kazanç elde edileceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeğenini yıkamak mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeğeninin ağladığını görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments