Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğeninin düştüğünü görmek

Rüyada yeğeninin düştüğünü görmek

Rüyada yeğeninin düştüğünü görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, çok zor durumlara düşeceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalettir.

Rüyada yeğeninin düştüğünü gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, yardımcı olabilir.

Rüyada yeğeninin düştüğünü görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, kalkınacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada yeğeni hasta görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, patron koltuğuna yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeğenlerimi görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada yeğenine kızmak sosyal hayatında da mutlu olacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına yorulur.

Rüyada yeğeni ölmüş görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeğeniyle evlendiğini görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeğenimi hasta görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, zorluklarının biteceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Rüyada küçük yeğen görmek uzun uzun dalıp gideceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments