Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yeğenini görmek

Rüyada kendi yeğenini görmek

Rüyada kendi yeğenini görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, hanesine huzurun dolacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, şansın döneceğine işarettir.

Rüyada kendi yeğenini gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi ya da işinizi ilgilendiren konularda güvensizlik sorunu ortaya çıkabilir.

Rüyada yeğeniyle evlenmek planlarının gerçekleşeceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine yorulur.

Rüyada yeğeni ağlarken görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, doğru adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada yeğeniyle evlendiğini görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada yeğeni olduğunu görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına tabir olunur.

Rüyada yeğenimi görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş yeğeni görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada abla yeğen görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğenimi hamile görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, işlerinde aksama olacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments