Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenin doğduğunu görmek

Rüyada yeğenin doğduğunu görmek

Rüyada yeğenin doğduğunu görmek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına, kendi işine sahip olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine işaret eder.

Rüyada yeğenin doğduğunu gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada yeğenin doğduğunu görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeğeninin görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yeğeni ağlarken görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeğeni dövmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeğene sarılmak dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalet eder.

Rüyada yeğeninin öldüğünü görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına işaret eder.

Rüyada yeğenini sevmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, işinden geri kalacağına işaret eder.

Rüyada yeğeni emzirmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments