Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğeni ölmüş görmek

Rüyada yeğeni ölmüş görmek

Rüyada yeğeni ölmüş görmek makam ve söz sahibi olacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeğeni ölmüş gördüyseniz:

  • Planlarınızı tam olarak şekillendirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada ölen yeğenini görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına yorulur.

Rüyada yeğenini yıkamak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına tabir olunur.

Rüyada yeğeni ağlarken görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, o işten ekmek yiyeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına işaret eder.

Rüyada yeğeninin nişanlandığını görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeğeni sevmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeğenimi hasta görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeğen dövmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeğeni emzirmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments