Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğeni görmek

Rüyada yeğeni görmek

Rüyada yeğeni görmek adını herkese duyuracağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeğeni gördüyseniz:

  • Daha fazla kazanmanın yollarını aramaya başlayabilirsiniz ya da belli ödemelerinizi yapabilir veya borçlarınızı tahsil edebilirsiniz.

Rüyada yeğenini gelinlikle görmek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, saygınlığa rivayet eder.

Rüyada yeğenine kızmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalettir.

Rüyada yeğeninin düştüğünü görmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada yeğenine sarılmak sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada yeğenle evlenmek dertlerden kurtulmaya, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına yorulur.

Rüyada yeğeni olduğunu görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sevinç ve sürura, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada yeğeni dövmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada yeğenini öpmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments