Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenle oynamak

Rüyada yeğenle oynamak

Rüyada yeğenle oynamak rahatının ve sağlığının bozulacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeğenle oynamak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlık nedeniyle yanlış kararlar alabilirsiniz.

Rüyada yeğenle oynamak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada yeğeni emzirmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, konuşmaz olacağına yorulur.

Rüyada abla yeğen görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, çok uğraş vereceğine alamet eder.

Rüyada yeğeni öpmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeğenin doğduğunu görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada doğmamış yeğenini görmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, yolunun açık olacağına, yaptığı hataları düzelteceğine işaret eder.

Rüyada küçük yeğen görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada kendi yeğenini görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments