Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğmamış yeğenini görmek

Rüyada doğmamış yeğenini görmek

Rüyada doğmamış yeğenini görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına işarettir.

Rüyada doğmamış yeğenini gördüyseniz:

  • Çok fazla seçenek sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada doğmamış yeğenini görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, herkesin desteğinin alınacağına tabir olunur.

Rüyada doğmamış kardeşini görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun doğmasını görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına alamet eder.

Rüyada başkasını anadan doğma görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Rüyada doğmamış çocuğunu görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anadan doğma görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek doğması görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğmamış bebeği ölmüş görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, malının artmasını sağlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments