Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğeni emzirmek

Rüyada yeğeni emzirmek

Rüyada yeğeni emzirmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, işlerinin hemen hallolacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada yeğeni emzirmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya evinizde ya da gayri menkullerle ilgili konularda özel yaşamınızla ilgili planlarınıza uyan değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yeğeni emzirmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, mutlu bir insan olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeğen emzirmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, ticarete adım atacağına alamet eder.

Rüyada abla yeğen görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada yeğenine tokat atmak zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işarettir.

Rüyada doğmamış yeğenini görmek üzüntülü günler yaşanacağına, bol nimete kavuşulacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada tatlı yeğeni görmek iyilik görüleceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeğeni görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek yeğen görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments