Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yeğen görmek

Rüyada küçük yeğen görmek

Rüyada küçük yeğen görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada küçük yeğen gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik planlar yapılabilir.

Rüyada küçük yeğen görmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada ölmüş yeğen görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada yeğen görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına inanılır.

Rüyada yeğenine kızmak enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına delalettir.

Rüyada abla ve yeğen görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, mutlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeğeninin sünnet olduğunu görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada yeğenlerini görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yeğenle öpüşmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments