Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abla yeğen görmek

Rüyada abla yeğen görmek

Rüyada abla yeğen görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, malının ve kazancının tam olacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada abla yeğen gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapma, spritüel anlamda büyüme veya özgürleşme arzunuz artıyor.

Rüyada abla ve yeğen görmek işlerine yeni işler katacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada abla yeğen görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada yeğenine sarılmak sıkıntılar son bulacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeğeni ağlarken görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Rüyada erkek yeğen görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işarettir.

Rüyada yeğenle öpüşmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeğenle oynamak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada yeğenlerini görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments