Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğeni öpmek

Rüyada yeğeni öpmek

Rüyada yeğeni öpmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, itibar göreceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada yeğeni öpmek gördüyseniz:

  • Belli konularda farklı kişilerin onayını almanız gerekmesi konusunu gözünüzde büyütebilir veya karakterinize ters düşüyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada yeğenini öpmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeğen öpmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, kendisi için mal mülk alacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına yorulur.

Rüyada yeğeni öpmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına yorulur.

Rüyada yeğenini hasta görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, ne yapacağını şaşıracağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine alamet eder.

Rüyada yeğenimi hamile görmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeğeni hasta görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada küçük yeğen görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine rivayet eder.

Rüyada yeğen görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, birçok iş teklifi alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments