Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenle kavga etmek

Rüyada yeğenle kavga etmek

Rüyada yeğenle kavga etmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeğenle kavga etmek gördüyseniz:

  • Yakın zamanda netleşmiş belli görev, sorumluluk ya da zorunluluklarınızı tekrar değerlendirmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada yeğenle kavga etmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine inanılır.

Rüyada yeğenlerimi görmek kendine olan güvenini yitireceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına alamet eder.

Rüyada yeğenini öpmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yeni kapılar açılacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine alamet eder.

Rüyada yeğeninin öldüğünü duymak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğeni emzirmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada yeğenini kucaklamak çirkin amellere, servet sahibi olacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada yeğene sarılmak güzellik ve hayır geleceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada yeğeni dövmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments