Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenini öpmek

Rüyada yeğenini öpmek

Rüyada yeğenini öpmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeğenini öpmek gördüyseniz:

  • Şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir ya da işle ilgili aksilikler meydana gelebilir.

Rüyada yeğen öpmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada yeğeni öpmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, çok kötü günler göreceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına inanılır.

Rüyada yeğenini öpmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kendi yeğenini görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada yeğeninin öldüğünü duymak gücünü ve itibarını geri kazanacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine inanılır.

Rüyada yeğen görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeğenine tokat atmak hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, giderlerin artış göstereceğine delalettir.

Rüyada yeğeninin düştüğünü görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, çok daha fazla adım atacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments