Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenini kucaklamak

Rüyada yeğenini kucaklamak

Rüyada yeğenini kucaklamak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, hayır duaları alacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına inanılır.

Rüyada yeğenini kucaklamak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli yaşamınızı bozabilir.

Rüyada yeğenini kucaklamak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, dolandırılacağına tabir olunur.

Rüyada yeğeninin sünnet olduğunu görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına işaret eder.

Rüyada abla yeğen görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Rüyada kendi yeğenini görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş yeğeni görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, unvan sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yeğenine kızmak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeğen kaybetmek çıkmaza düşeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeğenini öldürmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments