Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğene sarılmak

Rüyada yeğene sarılmak

Rüyada yeğene sarılmak arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, tövbe etmeden vefata delalet eder.

Rüyada yeğene sarılmak gördüyseniz:

  • Bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada yeğene sarılmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğenine sarılmak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına yorulur.

Rüyada yeğenlerimi görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada yeğenin evlendiğini görmek rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına yorulur.

Rüyada eşinin yeğenini görmek edilen duaların tutacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yeğenimin evlendiğini görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş yeğen görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeğeniyle evlenmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments