Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğeni dövmek

Rüyada yeğeni dövmek

Rüyada yeğeni dövmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada yeğeni dövmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kafa karışıklıklarına veya güven başlıklı konularda yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

Rüyada yeğen dövmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeğeni dövmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, iş hayatında rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada yeğeni olduğunu görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeğenimin evlendiğini görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeğenini öldürmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeğenlerimi görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, maddi açıdan ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada eşinin yeğenini görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine işarettir.

Rüyada yeğeni öpmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments