Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğeninin öldüğünü duymak

Rüyada yeğeninin öldüğünü duymak

Rüyada yeğeninin öldüğünü duymak rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, kredi çekileceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeğeninin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Bazı jestleriniz veya sürprizleriniz sevdiğiniz kişileri mutlu edebilir.

Rüyada yeğeninin öldüğünü duymak melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine alamet eder.

Rüyada yeğenini öldürmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Rüyada yeğen öldüğünü görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, rahat rahat yaşayacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulur.

Rüyada yeğeninin öldüğünü görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeğenin öldüğünü görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına rivayet eder.

Rüyada yeğeni kaybetmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada yeğenimi hamile görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeğenini öpmek aile içindeki huzurun kaçacağına, şansın döneceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments