Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğen öpmek

Rüyada yeğen öpmek

Rüyada yeğen öpmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, kimseye minnet etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeğen öpmek gördüyseniz:

  • Bazen olayları akışına bırakmak yönetmeye çalışmaktan daha olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada yeğenini öpmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeğen öpmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına işarettir.

Rüyada yeğeni öpmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, ne yapacağını şaşıracağına, kimse ile tartışmayacağına işarettir.

Rüyada yeğeni sevmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğen görmek rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, hak ve din yolunu bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğenlerini görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeğeninin sünnet olduğunu görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada yeğenine sarılmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments