Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğen görmek

Rüyada yeğen görmek

Rüyada yeğen görmek ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata adım atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, işsiz ise işe gireceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeğen gördüyseniz:

  • Geneli ilgilendiren konular üzerine çalışabilirsiniz.

Rüyada yeğenini yıkamak geride bırakacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada asker yeğen görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına yorulur.

Rüyada yeğeni kaybetmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına alamet eder.

Rüyada yeğeninin öldüğünü duymak zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeğenin öldüğünü görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine yorulur.

Rüyada ölmüş yeğenini görmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, koyu sohbetler edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeğenini öldürmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet eder.

Rüyada erkek yeğen görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments