Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenini kaybetmek

Rüyada yeğenini kaybetmek

Rüyada yeğenini kaybetmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeğenini kaybetmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili haberlere tam olarak doğrulanana kadar inanmamalısınız.

Rüyada yeğen kaybetmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, yaralarına da merhem olacağına, yeni bir yol çizileceğine işarettir.

Rüyada yeğenini kaybetmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına işaret eder.

Rüyada yeğeni kaybetmek çok sayıda borca gireceğine, feraha ermeye, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeğen öpmek beddua ve ah alacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına inanılır.

Rüyada yeğenimi görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada yeğen görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, makam ve rızık sağlayacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine işaret eder.

Rüyada yeğeni hasta görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeğenle oynamak mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments