Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğeni kaybetmek

Rüyada yeğeni kaybetmek

Rüyada yeğeni kaybetmek kazancın daha da arttırılacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, onlara sanat öğreteceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeğeni kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı konulardan bazı dersler çıkartabilirsiniz.

Rüyada yeğeni kaybetmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada yeğenini kaybetmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeğen kaybetmek onlarla arasının açılacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine alamet eder.

Rüyada yeğenini öldürmek icat yapacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Rüyada yeğeni ölmüş görmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yeğeni sevmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna inanılır.

Rüyada yeğeninin ağladığını görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeğeninin evlendiğini görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, iş hayatında rahat edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments