Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğen kaybetmek

Rüyada yeğen kaybetmek

Rüyada yeğen kaybetmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeğen kaybetmek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar oluşabilir.

Rüyada yeğenini kaybetmek çok büyük üzüntüler duyacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, korkularının sona ereceğine yorulur.

Rüyada yeğen kaybetmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine işarettir.

Rüyada yeğeni kaybetmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine işarettir.

Rüyada yeğenini hasta görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yeğeninin düştüğünü görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, zenginliğe sahip olunacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğenle evlenmek rahatının da yerine geleceğine, kazancın gittikçe artacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeğenle öpüşmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeğenini sevmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments