Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenimi görmek

Rüyada yeğenimi görmek

Rüyada yeğenimi görmek eline haram para geçeceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeğenimi gördüyseniz:

  • Birkaç işi birarada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada yeğeninin ağladığını görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yokluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeğeni öpmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, alım gücünün zayıflamayacağına alamet eder.

Rüyada yeğeninin öldüğünü görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeğenimi hasta görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeğen emzirmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeğeni dövmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada yeğen öpmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada yeğene sarılmak bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments