Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğeni hasta görmek

Rüyada yeğeni hasta görmek

Rüyada yeğeni hasta görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, haklılığının anlaşılacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine inanılır.

Rüyada yeğeni hasta gördüyseniz:

  • Bir haber gelebilir.

Rüyada yeğeni hasta görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yeğenini hasta görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeğenimi hasta görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, sorunların artacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeğeni emzirmek maddi konularda zayıf düşeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına rivayet eder.

Rüyada yeğen öpmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına alamet eder.

Rüyada yeğenimi görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek yeğeni olduğunu görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine yorulur.

Rüyada yeğenimin evlendiğini görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, iyi habere işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments