Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenini hasta görmek

Rüyada yeğenini hasta görmek

Rüyada yeğenini hasta görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine yorulur.

Rüyada yeğenini hasta gördüyseniz:

  • Kayıplar veya imajınızı olumsuz etkileyebilecek olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada yeğenimi hasta görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına işarettir.

Rüyada yeğeni hasta görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeğenini hasta görmek rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret eder.

Rüyada erkek yeğen görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, itibarını zedeleyeceğine işaret eder.

Rüyada yeğeninin öldüğünü görmek kazancın günden güne daha da artacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yeğen emzirmek çok büyük kazançlar getireceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, olumsuz haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada abla ve yeğen görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, gözyaşına boğulacağına yorulur.

Rüyada ölmüş yeğen görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments