Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenimi hamile görmek

Rüyada yeğenimi hamile görmek

Rüyada yeğenimi hamile görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, sağlık ve şifa bulacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine işarettir.

Rüyada yeğenimi hamile gördüyseniz:

  • Maddi, mental veya fiziksel içerikli konularda atacağınız adımlar takdir almanızı sağlayabilir.

Rüyada yeğenimi hamile görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yeğenle kavga etmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş yeğenini görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeğenlerini görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, bereketli günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yeğeni ölmüş görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abla ve yeğen görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine rivayet eder.

Rüyada bebek yeğen görmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, en küçük sorunda parlayacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına işarettir.

Rüyada yeğeni ağlarken görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments