Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğeni olduğunu görmek

Rüyada yeğeni olduğunu görmek

Rüyada yeğeni olduğunu görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, zorlukların ortadan kalkacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeğeni olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada yeğenle kavga etmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına işarettir.

Rüyada yeğeni öpmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada doğmamış yeğenini görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeğenimi hamile görmek türlü musibetlere uğrayacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeğenimi hasta görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeğenini öpmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına tabir olunur.

Rüyada yeğenin doğduğunu görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeğen öpmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, ayaklandıracağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments