Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenimi hasta görmek

Rüyada yeğenimi hasta görmek

Rüyada yeğenimi hasta görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hak yoluna döneceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada yeğenimi hasta gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir açıklamadan veya pozisyonunuzu almadan önce olayları her açıdan ele almanızda fayda var.

Rüyada yeğenimi hasta görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına delalettir.

Rüyada yeğeni hasta görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına tabir olunur.

Rüyada yeğenini hasta görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, rahatının bozulacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeğenini yıkamak bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, ticaret ehli kişi olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş yeğenini görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğeninin ağladığını görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine delalettir.

Rüyada eşinin yeğenini görmek eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine yorulur.

Rüyada ölen yeğenini görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments