Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenle evlenmek

Rüyada yeğenle evlenmek

Rüyada yeğenle evlenmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak delalet etmektedir.

Rüyada yeğenle evlenmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız orijinal değişiklikler evden çalışmanıza olanak tanıyacak planlara sebebiyet verebilir.

Rüyada yeğenin evlendiğini görmek masrafların altında kalacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına işarettir.

Rüyada yeğeniyle evlenmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalet eder.

Rüyada yeğeninin evlendiğini görmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeğenle evlenmek rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına tabir olunur.

Rüyada yeğenimin evlendiğini görmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yeğeniyle evlendiğini görmek çok daha iyi günler göreceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, türlü musibetlere uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada yeğen kaybetmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, tatsız durumların yaşanacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine tabir olunur.

Rüyada yeğeni ağlarken görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, her zaman haklının yanında olacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments