Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenine sarılmak

Rüyada yeğenine sarılmak

Rüyada yeğenine sarılmak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada yeğenine sarılmak gördüyseniz:

  • İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Rüyada yeğenine sarılmak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeğene sarılmak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeğen dövmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada abla yeğen görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada yeğeni dövmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine alamet eder.

Rüyada yeğeninin öldüğünü görmek umutlarının söneceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada yeğenin evlendiğini görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine delalettir.

Rüyada küçük yeğen görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments