Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenini gelinlikle görmek

Rüyada yeğenini gelinlikle görmek

Rüyada yeğenini gelinlikle görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, yolunda devam edeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına delalet eder.

Rüyada yeğenini gelinlikle gördüyseniz:

  • Sonra davranışlarınız oldukça belirgin bir şekilde asabileşebilir.

Rüyada yeğenini gelinlikle görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğeninin öldüğünü görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına delalettir.

Rüyada yeğenle öpüşmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yeğeniyle evlendiğini görmek canının ve malının garantide olacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeğeniyle evlenmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada yeğeninin evlendiğini görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çok sayıda borca gireceğine, doğru karar veremeyeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş yeğeni görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada yeğene sarılmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, çıkmaza gireceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments