Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenine kızmak

Rüyada yeğenine kızmak

Rüyada yeğenine kızmak variyet sahibi olacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, işlerinden feragat edeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına yorulur.

Rüyada yeğenine kızmak gördüyseniz:

  • Olan biteni tam olarak anlayabilmek için zaman istemelisiniz.

Rüyada yeğenine kızmak rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına rivayet eder.

Rüyada yeğenlerimi görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş yeğenini görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeğeni sevmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğenlerini görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına işaret eder.

Rüyada yeğenini kucaklamak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işaret eder.

Rüyada yeğenine sarılmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yeğenin doğduğunu görmek el üstünde tutulacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments